Visualització de contingut web

ITINERANT

Vore en gran

És un programa de serveis, promogut per la DG de l'Agenda AVANT, la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, amb la col·laboració de les Mancomunitats i municipis AVANT. L'objectiu d'aquest programa, li l'investigació i mobilització de professionals itinerants per a prestar serveis bàsics necessaris en els diferent municipis.
 
En aquesta fase pilot, s'han adherit els 25 municipis de la mancomunitat de l'Alt Palància. (Algimia de Almonacid, Almedíjar, Azuébar, Barracas, Bejís, Benafer, Castellnovo, Caudiel, Chóvar, Gaibiel, Geldo, Higueras, Matet, Navajas, Pavías, Pina de Montalgrao, Soneja, Sot de Ferrer, Teresa, Torás,Bou,Vall D'Almonacid, Sacañet, Villanueva de Viver, Font De la Reina.)
 
De València, 22 municipis de la Mancomunitat de la Vall d'Albaida (Aielo de Rugat, Alfarrasi, Bèlgida, Bellús, Beniatjar, Benicolet, Benissuera, Bufali, Carrícola, Guadasséquies, Montixelvo, Otos, Pinet, Ràfol de Salem, Rugat, Salem, Sempere, Terrateig.)
 

I d'Alacant, 24 municipis dels quals, 11 pertanyen a la Mancomunitat del Comtat-Alcoiá (Agres, Alcoleja, Alcosser de Planes, Alfafara, Benasau, Beniarrés,  Gaianes, Gorga, L'Alqueria d'Asnar,  Penàguila i Quatretondeta) i altres 11 municipis com ara: Almudaina, Balones, Benifallim,  Benillup, Benimassot, Fageca, Famorca, Millena, Orxa, Planes i Tollos.

Què aconseguim?

Apropar els diferents serveis sense necessitat de desplaçar-se a un altre municipi.

Aquesta distància no solament implica temps de desplaçament, també la disponibilitat de diferents mitjans de transport públic i uns horaris que poden limitar enormement l'accessibilitat.

Com es crea la ruta?

Primer contacte: els professionals prèviament donats d'alta en la SS, es registren en el formulari que es troba més avall exposant el servei a prestar.

Prospecció de necessitats: els ajuntaments per mitja d'un formulari sol·liciten les seues necessitats de serveis professionals i la disponibilitat d'espais públics per dur-los a terme.

Presa de contacte amb professionals inscrits: Tècnics de la FVMP realitzaran una primera entrevista a els professionals interessats per conèixer de primera mà i amb més detall el tipus de servei que oferta.

Visita al municipi: Els municipis que participen en la ruta i els professionals seleccionats, concerten una visita al territori, per conèixer els mitjans que tenen a la seua disposició per dur a terme la seua activitat.

Assessorament i acompanyament: els professionals que participen al programa, rebran per part del personal tècnic de la FVMP i els Ajuntaments l'assessorament necessari per implantar el servei.

Seguiment: Després de la implantació del projecte i amb l'objectiu de valorar el correcte funcionament, es duran a terme accions de seguiment.

La incorporació al programa ITINERANT no suposa cap cost per a l'entitat local ni per als professionals.

Per a qualsevol pregunta o consulta podeu contactar:

Correu electrònic: itinerant@fvmp.org