Visualització de contingut web

ITINERANT

Vore en gran

És un programa de serveis, promogut per la DG de l'Agenda AVANT, la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i amb la col·laboració de les Mancomunitats i municipis AVANT. L'objectiu d'aquest programa, es la recerca i mobilització de professionals itinerants per a prestar serveis bàsics necessaris als diferent municipis.

Què aconseguim?

Apropar els diferents serveis sense necessitat de desplaçar-se a un altre municipi.

Aquesta distància no solament implica temps de desplaçament, també la disponibilitat de diferents mitjans de transport públic i uns horaris que poden limitar enormement l'accessibilitat.

Com es crea la ruta?

Primer contacte: els professionals prèviament donats d'alta en la SS, es registren en el formulari que es troba més avall exposant el servei a prestar.

Prospecció de necessitats: els ajuntaments per mitja d'un formulari sol·liciten les seues necessitats de serveis professionals i la disponibilitat d'espais públics per dur-los a terme.

Presa de contacte amb professionals inscrits: Tècnics de la FVMP realitzaran una primera entrevista a els professionals interessats per conèixer de primera mà i amb més detall el tipus de servei que oferta.

Visita al municipi: Els municipis que participen en la ruta i els professionals seleccionats, concerten una visita al territori, per conèixer els mitjans que tenen a la seua disposició per dur a terme la seua activitat.

Assessorament i acompanyament: els professionals que participen al programa, rebran per part del personal tècnic de la FVMP i els Ajuntaments l'assessorament necessari per implantar el servei.

Seguiment: Després de la implantació del projecte i amb l'objectiu de valorar el correcte funcionament, es duran a terme accions de seguiment.

La incorporació al programa ITINERANT no suposa cap cost per a l'entitat local ni per als professionals.

Per a qualsevol pregunta o consulta podeu contactar:

Correu electrònic: itinerant@fvmp.org