Cicle de Jornades

Educació i Despoblament

EDUCACIÓ I DESPOBLAMENT: Propostes i experiències (Beniarrés, 28 d'abril)

Per als nuclis més xicotets, disposar de serveis educatius suposa un factor estratègic clau que proporciona estabilitat demogràfica, manté l'activitat cultural i social i millora la qualitat de vida dels territoris. La Direcció General de l'Agenda Valenciana Antidespoblament i la Càtedra AVANT organitzen aquesta jornada amb l'objectiu de conéixer, debatre i analitzar polítiques públiques i iniciatives educatives que poden ajudar a mitigar la despoblació i el desenvolupament de l'interior de la Comunitat Valenciana.

(Beniarrés, 28 d'abril)

 

/documents/173292247/175572973/Carte.Jornada.Valenciano.red.pdf/440d6dce-5f8a-4f90-8b58-a346cf3536f8

Ganaderia y despoblación

GANADERIA Y DESPOBLACIÓN: Propuestas y experiencias

El martes 16 de noviembre se celebra en Sant Mateu (Castellón) la jornada sobre Ganadería y despoblación, organizada por la Càtedra interuniversitaria AVANT y la dirección general de la Agenda Valenciana Antidepoblamiento.

El programa ha sido elaborado por la Universidad Politécnica de Valencia y contará con la presencia de los directores de la Càtedra Vicente Budi (UJI) y José Mª Garcia (UPV) que presentaran la jornada.

 

El objetivo es analizar y debatir la situación de la ganadería en municipios de tradición agraria y ganadera, conocer los avances en el sector y compartir casos de éxito de implantación de la actividad en el territorio de la Comunidad Valenciana.

JORNADA "CONTRIBUCIÓ DE L'ESPORT EN LA LLUITA CONTRA LA DESPOBLACIÓ A LA COMUNITAT VALENCIANA"

El 6 de maig es va realitzar una jornada formativa per a explicar i destacar la "CONTRIBUCIÓ DE L'ESPORT EN LA LLUITA CONTRA LA DESPOBLACIÓ A LA COMUNITAT VALENCIANA"


Clic ací per a descarregar el document de la presentació