REVIU - Programa d'emprenedoria

Vore en granQuè és el programa REVIU?

Reviu és un programa gestionat per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, des de setembre del 2020 i, que compta amb la col·laboració de la Direcció General de l'Agenda Valenciana Antidespoblament. Este és un programa que trasllada a famílies i persones per a desenvolupar el seu projecte de vida al poble a través d'oportunitats de relleu generacional, oportunitats de negoci teletreball i ofertes de treball amb l'objectiu d'augmentar la població i lluitar directament contra el despoblament.

Els objectius principals d'este projecte són impulsar i dinamitzar l'economia local del territori a més d'assentar a nous pobladors en el territori rural.

Municipis adherits

Tots els municipis AVANT poden formar part del programa REVIU

 

 

 

 

Quin tipus de REVIU es poden trobar?

e-Reviu

E-Reviu és un projecte que busca atraure gent que per la naturalesa de la seua ocupació, poden desenvolupar les seus funcions laborals des de casa (per compte d'altre o compte propi) a municipis en risc de despoblament.

Reviu Empren

Amb Reviu Empren detecta oportunitats de negoci per tal que famílies i persones les gestionen convertint-les en el seu mitjà de vida i que això repercutisca creant o gestionant un servici al poble

Reviu Ocupa't

Amb Reviu Ocupa't s'encarrega de recollir ofertes de treball en empreses de municipis AVANT per a difondre-les fora del territori. Este ofertes, principalment aquelles que es consideren de difícil cobertura, es caracteritzen per respectar estabilitat i viabilitat